Регистрация "TRACE" 2018

Вие сте на път да се запишете за Юбилеен "TRACE" 5-ти сезон - приключенското "Търсене на съкровище и легенди" за 2018, което ще се проведе в три града в страната. Очакваме Вашата регистрация.Моля, въведете данните за участие на представител на отбора Ви. На посочения и-мейл ще получите потвърждение за свободни места, след което ще имате 48 часа, за да заплатите своето участие. В противен случай, Вашето място ще бъде заето от следващия желаещ. Благодарим Ви! Let's TRACE!

Забележка: За втора година "TRACE" има благотворителна кауза - да осигурим прекрасни емоции и внимание на деца, лишени от родителски грижи в София, Пловдив и Варна. Печалбата от събитието и допълнително дарените суми ще се инвестират в организиране на дейности за избрани домове.

В допълнение, за първа година и по случай юбилея на "TRACE", има предвиден награден фонд за всички победили отбори в полуфиналите и в големия финал.

Име на регистриращия:*Фамилия на регистриращия:*И-мейл адрес:*Телефон:*Локация:*


Тип билет:*


Отборът желае ли да закупи тениски "TRACE" (15лв./брой)?Отборът желае да дари за каузата допълнително?Име на отбора:От къде научихте за нас?*


ПРОМО код:Приемам правилата на TRACE, които прочетох на този линк*